طرز تهیه اسلایس خرما گردو
به جای استفاده از تنقلات ناسالم و مضر، سعی کنید از شیرینی ها و خوراکی های سالم استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نوعی خوراکی خوشمزه و کاملا طبیعی را برای شما شرح دهیم که حتی نیاز به پختن و روشن کردن فر ندارد. می توانید اسلایس خرما گردو را کنار خانواده با یک قهوه نوش جان کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه اسلایس خرما گردو
- روغن ۱ قاشق غذاخوری برای چرب کردن کف سینی
- گردو ۳/۴ لیوان
- خرما خرد شده ۲ فنجان
- وانیل یا عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکلات به مقدار لازم
- کره بادام زمینی ۱/۴ لیوان
شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد ” طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز “
طرز تهیه تهیه اسلایس خرما گردو
برای تهیه اسلایس خرما گردو ابتدا ۳/۴ لیوان گردو، ۲ فنجلان خرما که از هسته جدا شده، وانیل ۲ قاشق چایخوری و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و در آخر نیز کره بادام زمینی به اندازه ۱/۴ لیوان را در داخل همزن برقی بریزید و تازمانی که همه مواد به صورت یکدست خرد شده باشد، هم زدن را متوقف نکنید.
سپس همه مواد خرد شده اسلایس خرما گردو را از همزن خارج کرده و روی سینی دارای کاغذ بریزید و بعد همه مواد را به آرامی ورز دهید و بعد داخل همان سینی به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله آخر در تهیه اسلایس خرما گردو به این شکل است که شکلات را داخل ظرف شیشه ای ریخته و روی کتری قرار دهید تا کاملا ذوب شود. حالا خمیر اسلایس خرما گردو را از یخچال خارج کرده و به اندازه قالبتان ببرید و در داخل قالب قرار دهید و بعد یک لایه شکلات را روی آن بریزید دوباره سینی را به مدت ۱۰ دقیقه یخچال قرار دهید.
حالا لایه دوم را داخل قالب قرار داده و شکلات را روی آن بریزید. می توانید از مقداری گردو خرد شده و نارگیل برای تزئین اسلایس خرما گردو استفاده کنید. بعد دوباره به مدت ۱۰ دقیقه اسلایس تمام شده را داخل یخچال قرار دهید. حالا می توانید از قالب خارج کرده و به اندازه دلخواه اسلایس خرما گردو را برش دهید. نوش جان
ویدیو طرز تهیه اسلایس خرما گردو
برای تهیه این شیرینی خوشمزه که در عرض کم تر از ۳۰ دقیقه می توانید بدون روشن کردن فر آن را تهیه کنید، ویدیو زیر را تماشا کنید.
برای مشاهده ویدیو به وب سایت قرابیه مراجعه کنید.
برای ارتباط با کارشناسان وب سایت قرابیه(سفارش آنلاین کیک و شیرینی در کشور) کامنت گذاشته و نظرات خودتون رو با ما در میان بگذارید.
- ۹۹/۰۶/۰۱
سلام، وبلاگ جالبی دارید، موفق باشید.