طرز تهیه کادایف
یک دسر شیرین و ترد که بسیار خوشمزه هست و طرفداران زیادی نیز دارد. کادایف در واقع خمیر فیلو ریز خرد شده است که در انواع دسرها مورد استفاده قرار می گیرد. طرز تهیه کادایف بسیار آسان است که در ادامه به نحوه آن کامل پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کادایف
کادایف
- تل(خمیر خرد شده) کادایف ۵۰۰ گرم
- کره ذوب شده ۲۵۰ گرم
- گردوی خرد شده ۲۵۰ گرم
شربت کادیف
- شکر ۶۰۰ گرم
- وانیل ۸ گرم
- آب ۳۰۰ میلی لیتر
- لیمو ۱ عدد متوسط
طرز تهیه کادایف(کادیف)
در مرحله اول کادایف خرد شده یا تل کادیف را روی سینی پهن کنید حالا کره ای که ذوب شده را روی آن بریزید حالا کره و تل کادایف که در سینی ریخته اید را با هم میکس(مخلوط) کنید. حالا خمیر کادایف را به صورت مساوی تقسیم کرده و داخل سینی دیگری بریزید.
در این مرحله روی نصف خمیر کادایف که در سینی قرار دارد،
نصف گردوی خرد شده را به صورت مساوی بریزید و روی آن را با نصف دیگر خمیر بپوشانید. به یاد داشته باشید که فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا سینی را داخل فر گرم شده از قبل قرار داده و منتظر باشید تا رنگ خمیر به قهوه ای طلایی تبدیل شود.
شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد: “طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی“
طرز تهیه شربت کادیف(کادیف)
حالا نوبت به تهیه شربت کادایف رسیده است، ابتدا به یک قابلمه ای شکر اضافه کنید حالا وانیل را به شکر بیافزائید و سپس نوبت به اضافه کردن آب میرسد حالا پوست لیمو را نیز اضافه کنید اگر خواستید می توانید دارچین نیز اضافه کنید حالا شعله را روشن کرده و منتظر حل شدن باشید و همگام با آن، شربت را هم بزنید. حالا آب لیمو را نیز اضافه کنید و صبر کنید تا ۷ دقیقه دیگر بجوشد. حالا اجازه دهید شربت خنک شود پوست لیموها را نیز از شربت جدا کنید.
مرحله نهایی تهیه کادایف
حالا که کادایف و شربت آماده هستند، در حالی که کادیف و شربت هنوز گرم است (داغ نیست)، شربت را در سراسر کادایف بریزید. شاید فکر کنید که شربت خیلی زیاد است، اما همه آنرا بریزید، خمیر در نهایت شربت را جذب می کند. باقیمانده گردو ها را روی کادایف ریخته و صاف کنید و حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تمام خمیر همه شربت را جذب کند صبر کنید.
سپس نوبت برش به شکل مربع است. اگر دندان شیری دارید می توانید لذت کادایف را کاملا بچشید. نوش جان!
خمیر کادیف (کادایف) را از کجا بخریم؟
خمیر فیلو خرد شده (فیلو) خرد شده در این دستور را می توان در سوپر مارکت های داهل شهر و حتی در فروشگاه های قرابیه نیز یافت. می توانید برای تهیه خمیر کادایف از لینک ghorabiye.ir استفاده کنید.
فیلم آموزش تهیه کادایف ترکیه
با استفاده از ویدیو زیر می توانید کادایف ترکیه را تهیه کرده و در کنار دوستان خانواده نوش جان کنید.
برای مشاهده ویدیو به وب سایت قرابیه مراجعه کنید.
نکات طلایی در تهیه کادایف
- دقت کنید که در تهیه کادایف حتما طبق دستورات بالا عمل کنید.
- قبل از قرار دادن خمیر کادایف در فر، فر را گرم کنید.
- در تهیه کادیف نیازی به چرب کردن کف سینی نیست.
- موقع تهیه شربت کادایف علاوه بر استفاده از پوست لیمو، می توانید از دارچین نیز استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که حتما کره باید ذوب شده باشد.
- گردو هایی که برای لایه کادایف استفاده شده است را خرد کنید تا موقع تناول کردن همه آن ها به یک اندازه باشد.
- در آخر بعد از آغشته کردن خمیر پخته شده به شربت، می توانید برای تزئین از گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید.
- بعد از قرار دادن خمیر در فر، تا زمانی که خمیر به رنگ قهوه ای طلایی تبدیل شود صبر کنید.
- بلافاصله بعد از خارج کردن خمیر کادایف از فر، شربت را روی آن بریزید.
آرزومندیم که از نحوه تهیه کادایف(کادیف) و نکات طلایی آن، نهایت استفاده را برده باشید. اگر شما طرز تهیه کیک یا شیرینی مخصوصی دارید و یا علاقه مند به انواع مختلف دیگر هستید، می توانید در پایین صفحه نظرات خود را ثبت کنید تا تیم قرابیه در کمترین زمان درخواست شما را تکمیل کند.
- ۹۹/۰۶/۰۱