قرابیه | سامانه سفارش آنلاین کیک و شیرینی

قرابیه محلی برای قنادان کل کشور

قرابیه | سامانه سفارش آنلاین کیک و شیرینی

قرابیه محلی برای قنادان کل کشور

  • ۰
  • ۰

قرابیه

طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز (طرز تهیه قرابیه بادام)

 

مواد لازم برای تهیه قرابیه بادام

 

۱-بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم

۲-شکر ۲۰۰ گرم

۳-سفیده تخم مرغ ۳ عدد

۴-مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازم

تهیه قرابیه تبریزی

شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد: “طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص و خوشمزه [آموزش با عکس و فیلم] “

طرز تهیه قرابیه تبریزی

 

طرز تهیه شیرینی قرابیه یا قرابیه تبریزی، قرابیه بادام معروف ترین شیرینی تبریز است. ابتدا بادام ها را به پودر تبدیل کنید و همراه با شکر و سفیده تخم مرغ مخلوط کرده و ۲ بار از دنده ریز چرخ گوشت رد کنید. اگر خمیر سفت باشد کمی سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید. خمیر را تا زمانی که سفید رنگ شود ورز دهید. سپس داخل قیف ریخته و در داخل سینی که کاغذ روغنی قرار دارد به شکل دایره با فاصله از هم بریزید. بعد از اتمام، روی خمیرهای ریخته شده مخلوط مغز پسته و بادام و شکر را بریزید.

قبل از قرار دادن سینی در داخل فر، آن را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید شیرینی ها را در طبقه میانی یا وسط فر قرار داده در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرارا دهید. زمانی که روی شیرینی ها ترک های کوچکی ایجاد شد و رنگ آن نیز طلایی شد، شیرینی ها را از فر خارج کنید.  تا زمانی که شیرینی ها در دمای محیط خنک شوند صبر کنید. شیرینی قرابیه بادام تبریز آماده سرو است نوش جان.

فیلم آموزش شیرینی قرابیه تبریز

در این ویدیو به صورت کامل ساده نحوه پخت شیرینی قرابیه تبریز را یاد خواهید گرفت. برای مشاهده وارد وب سایت قرابیه شوید.

 

نکات کلیدی تهیه شیرینی قرابیه

  • شیرینی قرابیه معروف به شیرینی تبریز است این شیرینی خوشمزه و لذید به  دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است.
  • قرابیه دارای کالری بالایی است، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.
  • این شیرینی در مجاورت هوا زودتر خشک می شود برای جلوگیری از خشک شدن، قرابیه را در ظرف دردار یا کیسه های نایلونی در بسته نگهداری کنید.
  • اگر خمیر بیش از حد سفت بود، مقداری کم سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
  • حدود پخت این شیرینی ۲۰ دقیقه است. دقت کنید زمانی که شیرینی ها در فر به رنگ زرد در بیاید
  • بیش از ۲۰ دقیقه در فر بماند باعث خشک شدن شیرینی قرابهی می شود.
  • حتما دقت کنید که طبق دستور عمل کنید.
  • فر را حداقل ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن سینی در آن، روشن کنید

لطفا نظراتتان را بعد پخت شیرینی قرابیه تبریزی، با ما در میان بگذارید. طرز تهیه هر نوع کیک، شیرینی ایرانی و خارجی و سوغات اگر مد نظر شما است در نظرات قرار دهید تا در کم ترین توسط تیم قرابیه (سفارش آنلاین کیک و شیرینی) منتشر شود.

https://ghorabiye.ir/blog/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d8%a8%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%b2/

  • ۹۹/۰۵/۱۹
  • ارمین موسی زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی